Bug 100640 - Remote application not displayed on my Mac Sierra
Summary: Remote application not displayed on my Mac Sierra
Status: RESOLVED MOVED
Alias: None
Product: XQuartz
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: 2.7.11 (xserver-1.18.4)
Hardware: x86 (IA32) Mac OS X (All)
: medium major
Assignee: Jeremy Huddleston Sequoia
QA Contact: Jeremy Huddleston Sequoia
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-04-10 11:03 UTC by Tibor
Modified: 2019-05-23 18:31 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
Adding the content of "ssh_config" and "sshd_config files" (9.79 KB, text/plain)
2017-04-10 11:03 UTC, Tibor
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Tibor 2017-04-10 11:03:54 UTC
Created attachment 130774 [details]
Adding the content of "ssh_config" and "sshd_config files"

After successful installation of latest 2.7.11 and logout - tried shutdown as well - i started XQuartz manually. Then lunch a terminal and logon using command:
ssh -XY remotehost
this is successfull.
Then start on remote machine the application that i need to be displayed on my Mac but it is never displayed.

output of DISPLAY on local machine:
mcc022284:~ szt$ echo $DISPLAY
/private/tmp/com.apple.launchd.uC42OSN11J/org.macosforge.xquartz:0

output of DISPLAY on remote machine:
root@remote_machine:~# echo $DISPLAY
localhost:10.0

XQuartz is started on my MAC:
mcc022284:~ szt$ launchctl list | grep xquartz
483	0	org.macosforge.xquartz.X11.14380
490	0	org.macosforge.xquartz.startx

Please help sorting out the reason for this.

Thanks and best regards,
Tibor

P.S.
Also attaching the SSH and SSHD conf files.
Comment 1 Jeremy Huddleston Sequoia 2017-04-11 20:40:15 UTC
Please ask for support on the x11-users mailing list.

https://www.xquartz.org/Mailing-Lists.html
Comment 2 Tibor 2017-04-12 13:02:40 UTC
I'm sorry but not this i the right forum to post problems and got solution for them?

Best regards,
Tibor
Comment 3 GitLab Migration User 2019-05-23 18:31:54 UTC
-- GitLab Migration Automatic Message --

This bug has been migrated to freedesktop.org's GitLab instance and has been closed from further activity.

You can subscribe and participate further through the new bug through this link to our GitLab instance: https://gitlab.freedesktop.org/xorg/xserver/issues/786.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.