Bug 100908 - xQuartz 2.7.8 will not launch OSX
Summary: xQuartz 2.7.8 will not launch OSX
Status: RESOLVED MOVED
Alias: None
Product: XQuartz
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: 2.7.8 (xserver-1.16.4)
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Jeremy Huddleston Sequoia
QA Contact: Jeremy Huddleston Sequoia
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-05-02 20:35 UTC by jbphillips
Modified: 2019-05-23 18:31 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Description jbphillips 2017-05-02 20:35:56 UTC
Hey,

I am trying to launch xQuartz because the libraries are dependencies of Inkscape. Unfortunately, it's not launching and when I pointed Inkscape at the xQuartz app in my Applications/Utilities it will now just launch but not bring up anything on the screen.

I'm running 10.12.4 (Sierra) and trying to figure out what version or way I need to run this to get it to work.

We've tried the 2.7.11 and 2.7.8 to no avail.

Any advice or how to get this to run would be great. (Nothing is blocking the binary)

Thanks.
Comment 1 GitLab Migration User 2019-05-23 18:31:56 UTC
-- GitLab Migration Automatic Message --

This bug has been migrated to freedesktop.org's GitLab instance and has been closed from further activity.

You can subscribe and participate further through the new bug through this link to our GitLab instance: https://gitlab.freedesktop.org/xorg/xserver/issues/787.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.