Bug 101036 - Chrome/Chromium's maximize button doesn't work
Summary: Chrome/Chromium's maximize button doesn't work
Status: RESOLVED MOVED
Alias: None
Product: Wayland
Classification: Unclassified
Component: weston (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Wayland bug list
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-05-14 05:52 UTC by Ilia Bozhinov
Modified: 2018-06-08 23:55 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Description Ilia Bozhinov 2017-05-14 05:52:56 UTC
I've tested this on weston and on my own toy WM, so I guess this is a bug in libweston. When I open chrome or chromium, they are not decorated by the WM(which is fine). However, their "custom" buttons for maximization don't work. In other Xwayland views, the maximize button on the frames drawn by weston are working fine. So my guess is that the maximize request from Xwayland isn't implemented in XWM.
Comment 1 GitLab Migration User 2018-06-08 23:55:27 UTC
-- GitLab Migration Automatic Message --

This bug has been migrated to freedesktop.org's GitLab instance and has been closed from further activity.

You can subscribe and participate further through the new bug through this link to our GitLab instance: https://gitlab.freedesktop.org/wayland/weston/issues/92.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.