Bug 105364 - Driver hangs with xorg / git head
Summary: Driver hangs with xorg / git head
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Server/Acceleration/glamor (show other bugs)
Version: git
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Xorg Project Team
QA Contact: Xorg Project Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2018-03-06 11:38 UTC by Greg White
Modified: 2018-03-06 16:08 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Greg White 2018-03-06 11:38:09 UTC
No log file is produced.  This is with the latest xorg from git.

Not sure what else I can provide.
Comment 1 Greg White 2018-03-06 11:38:29 UTC
Modesetting does still function.
Comment 2 Michel Dänzer 2018-03-06 13:30:19 UTC
(In reply to Greg White from comment #0)
> No log file is produced.

A log file is always produced, maybe look in ~/.local/share/xorg/ .


> This is with the latest xorg from git.

If that includes https://cgit.freedesktop.org/xorg/xserver/commit/?id=c8c276c9569b3ca1e695682a5443f1b615c606bd , you need https://patchwork.freedesktop.org/patch/208182/ .
Comment 3 Greg White 2018-03-06 13:38:56 UTC
Indeed.  That fixed it.  Thanks!
Comment 4 Michel Dänzer 2018-03-06 16:08:46 UTC
Thanks for the report, fixed in xserver Git master:

commit 43576b901151a1f32209f476249a4de6980b654f
Author: Michel Dänzer <michel.daenzer@amd.com>
Date:   Tue Mar 6 10:53:19 2018 +0100

    glamor: Restore glamor_fd_from_pixmap and glamor_pixmap_from_fd


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.