Bug 111751 - when user click on compose button blank page is displayed
Summary: when user click on compose button blank page is displayed
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: Spam
Classification: Unclassified
Component: Two (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other All
: not set not set
Assignee: Spam assignee
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-09-19 13:26 UTC by ravish
Modified: 2019-09-19 13:33 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
screen shot for search by voice (80.25 KB, image/jpeg)
2019-09-19 13:26 UTC, ravish
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description ravish 2019-09-19 13:26:52 UTC
Created attachment 145434 [details]
screen shot for search by voice

os: Win7
Browser: IE
Browser version: IE9


Steps to reproduce the defect
:
---------------------------
- Open the browser and enter the url
- Enter un and pwd and click on login button
-click on compose button

Observation:
------------
- Blank page is displayed
Comment 1 ravish 2019-09-19 13:30:55 UTC
I have fixed the defect . Hence changing status of defect to Fixed. and fix will be available in the build Bo55 by tommorow 10 clock.
Comment 2 ravish 2019-09-19 13:32:55 UTC
I have retested the defect and found the defcet fixed. hence changing status of defect to closed.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.