Bug 16330 - [drm-gem 945 classic] run ut 2004 gets black screen
Summary: [drm-gem 945 classic] run ut 2004 gets black screen
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/i915 (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Default DRI bug account
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-06-12 23:09 UTC by Colin.Joe
Modified: 2008-06-27 00:03 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
Xorg.0.log (20.17 KB, text/plain)
2008-06-12 23:10 UTC, Colin.Joe
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Colin.Joe 2008-06-12 23:09:41 UTC
System Environment:
--------------------------

--Platform:945

--Architecture(32-bit,64-bit,compatiblity):32bit 

Kernel:2.6.26-rc5

Libdrm_gem: drm-gem branch   500c81d194115fb3c4b97d742519689478eeb4e8

3D driver: drm-gem branch        f5d03af109e0c6fdd7cc6786f8ae40f8ae626f5a

Xserver: master             656d5d98855eb608ec6581f8c574f343a216ea32

2D driver:drm-gem branch        e930c0dc5b5f98d256a4167ed70ba813c88924d2





Bug detailed description:
-------------------------
startx ,run ut2004 , screen gets black. 

Reproduce steps:
----------------
1. export INTEL_NO_GEM=1
2.  startx
3 ./ut2004



Current result:
----------------
screen gets black


Expected result:
----------------
run normally
Comment 1 Colin.Joe 2008-06-12 23:10:30 UTC
Created attachment 17097 [details]
Xorg.0.log
Comment 2 Eric Anholt 2008-06-13 11:27:19 UTC
I'm betting this is another #16328.  I'm rsyincing a copy of ut2004 over now.
Comment 3 Colin.Joe 2008-06-16 20:37:48 UTC
Fixed on tip,verified. 


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct.