Bug 22490 - Mesa demos gltestperf failed
Mesa demos gltestperf failed
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/i965
x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assigned To: Ian Romanick
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2009-06-26 01:48 UTC by Yifei Chen
Modified: 2009-09-07 21:05 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:

screen shot of gltestperf (175.12 KB, image/png)
2009-06-26 01:48 UTC, Yifei Chen
Xorg.log.0 (32.24 KB, text/plain)
2009-06-26 01:50 UTC, Yifei Chen

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yifei Chen 2009-06-26 01:48:12 UTC
Created attachment 27151 [details]
screen shot of gltestperf

Bug Description:
When running gltestpef case, only background is displayed in the window. 

System Environment:
Libdrm:         (master)790097c51330090b2b7b90429b9ab8ddf259fd8e
Mesa:           (master)cdbcb051d93836861bc4d4e1027156111ac249d2
Xserver:         (master)9480725af0275b72b24b9e1cb3b68d5b97288d01
Xf86_video_intel:  (master)f0270bbb47baed78a0ff6189ae20d3ac322ec02b
Kernel:           (for-linus)0e7ddf7eeeef5aea85412120539ab5369577faeb

Reproduce steps:
2.run gltestperf case
Comment 1 Yifei Chen 2009-06-26 01:50:18 UTC
Created attachment 27152 [details]
Comment 2 Gordon Jin 2009-06-26 02:35:54 UTC
Yifei, does this happen on mesa_7_5_branch?
Comment 3 Yifei Chen 2009-06-28 18:55:25 UTC
Hi, Gordon:
This happens to mesa_7_5_branch too.
Comment 4 Ian Romanick 2009-09-02 23:35:06 UTC
This test seems to run fine here now.  It looks like this demo uses front buffer rendering by default, so I suspect that was the problem.
Comment 5 fangxun 2009-09-07 21:05:48 UTC
Verified with following commits:
Libdrm: (master)73b59c894380995a2889b98e79acadd2da0bb237
Mesa: (master)8126dfa9c24c972794193bf652d6d09a1d01b376
Xserver: (server-1.6-branch)3044711412d0a08ba65a491bd2441c0c8980f5e2
Xf86_video_intel: (master)5812531e08147576de776b2dd64e7f94c08eb851
Kernel: (master)326ba5010a5429a5a528b268b36a5900d4ab0eba