Bug 26424 - KMS: Display Shutdown on DVI-0
Summary: KMS: Display Shutdown on DVI-0
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Driver/Radeon (show other bugs)
Version: 7.5 (2009.10)
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: xf86-video-ati maintainers
QA Contact: Xorg Project Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-02-04 03:01 UTC by Niels P.
Modified: 2018-06-12 19:10 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
dmesg with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) wihout an xorg.conf and no Signal (54.97 KB, text/plain)
2010-02-04 03:01 UTC, Niels P.
no flags Details
Xorg.0.log with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) wihout an xorg.conf and no Signal (32.87 KB, text/plain)
2010-02-04 03:02 UTC, Niels P.
no flags Details
dmesg with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) with an xorg.conf and Signal (55.02 KB, text/plain)
2010-02-04 03:04 UTC, Niels P.
no flags Details
Xorg.0.log with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) with an xorg.conf and Signal (30.29 KB, text/plain)
2010-02-04 03:05 UTC, Niels P.
no flags Details
xorg.conf with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) with an xorg.conf and Signal (543 bytes, text/plain)
2010-02-04 03:05 UTC, Niels P.
no flags Details
dmesg with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) without an xorg.conf and Signal (54.55 KB, text/plain)
2010-02-04 03:07 UTC, Niels P.
no flags Details
Xorg.0.log with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) without an xorg.conf and Signal (34.62 KB, text/x-log)
2010-02-04 03:07 UTC, Niels P.
no flags Details
dmesg with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) with an xorg.conf and Signal (55.02 KB, application/octet-stream)
2010-02-04 03:08 UTC, Niels P.
no flags Details
Xorg.0.log with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) with an xorg.conf and Signal (32.10 KB, text/plain)
2010-02-04 03:09 UTC, Niels P.
no flags Details
xorg.conf with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) with an xorg.conf and Signal (603 bytes, text/plain)
2010-02-04 03:10 UTC, Niels P.
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Niels P. 2010-02-04 03:01:52 UTC
Created attachment 33055 [details]
dmesg with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) wihout an xorg.conf and no Signal

If i connect my Display with DVI-0 ( kms DVI-1 ) and the X-Server start the Display goes in Standby. If i connect the Display at DVI-1 ( kms DVI-0 ) it is working.

I get an Signal on DVI-0 ( kms DVI-1 ) if i set an PreferredMode via xorg.conf
Comment 1 Niels P. 2010-02-04 03:02:46 UTC
Created attachment 33056 [details]
Xorg.0.log with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) wihout an xorg.conf and no Signal
Comment 2 Niels P. 2010-02-04 03:04:26 UTC
Created attachment 33057 [details]
dmesg with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) with an xorg.conf and Signal
Comment 3 Niels P. 2010-02-04 03:05:03 UTC
Created attachment 33058 [details]
Xorg.0.log with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) with an xorg.conf and Signal
Comment 4 Niels P. 2010-02-04 03:05:39 UTC
Created attachment 33059 [details]
xorg.conf with Display on DVI-0 ( kms DVI-1 ) with an xorg.conf and Signal
Comment 5 Niels P. 2010-02-04 03:07:00 UTC
Created attachment 33060 [details]
dmesg with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) without an xorg.conf and Signal
Comment 6 Niels P. 2010-02-04 03:07:37 UTC
Created attachment 33061 [details]
Xorg.0.log with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) without an xorg.conf and Signal
Comment 7 Niels P. 2010-02-04 03:08:48 UTC
Created attachment 33062 [details]
dmesg with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) with an xorg.conf and Signal
Comment 8 Niels P. 2010-02-04 03:09:39 UTC
Created attachment 33063 [details]
Xorg.0.log with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) with an xorg.conf and Signal
Comment 9 Niels P. 2010-02-04 03:10:01 UTC
Created attachment 33064 [details]
xorg.conf with Display on DVI-1 ( kms DVI-0 ) with an xorg.conf and Signal
Comment 10 Alex Deucher 2010-10-19 19:13:30 UTC
Is this still an issue with kms or a newer version of the driver?
Comment 11 Adam Jackson 2018-06-12 19:10:38 UTC
Mass closure: This bug has been untouched for more than six years, and is not
obviously still valid. Please reopen this bug or file a new report if you continue to experience issues with current releases.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.