Bug 29119 - ALPM backend broken -- patch attached.
Summary: ALPM backend broken -- patch attached.
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: PackageKit
Classification: Unclassified
Component: core (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Richard Hughes
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-07-16 14:41 UTC by Andrew Stormont
Modified: 2011-03-29 08:12 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
Fixes the ALPM backend (6.33 KB, application/octet-stream)
2010-07-16 14:41 UTC, Andrew Stormont
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Andrew Stormont 2010-07-16 14:41:49 UTC
Created attachment 37139 [details]
Fixes the ALPM backend

It appears that the ABI for libalpm has changed.  I've hacked up the backend so that it works for me and generated the attached patch.  If possible I'd like to see this included.

Thanks,
Andy
Comment 1 Richard Hughes 2010-08-05 05:03:49 UTC
Do you want commit access so you can keep the backend updated in the future? If so please email me your public rsa ssh key, and your chosen username. Thanks.
Comment 3 Andrew Stormont 2011-03-29 02:40:32 UTC
Thanks.  I can't believe I missed Richards comment... I'd love commit access.
Comment 4 Richard Hughes 2011-03-29 08:12:44 UTC
Andrew, since I wrote comment 1, we've actually moved all development to gitorious. If you create an account there and let me know the username i'll add you to the committer group.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.