Bug 59683 - Sequential events from mouse buttons 8 and 9 are lost
Summary: Sequential events from mouse buttons 8 and 9 are lost
Status: RESOLVED MOVED
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Input/Mouse (show other bugs)
Version: 7.5 (2009.10)
Hardware: Other FreeBSD
: medium normal
Assignee: Xorg Project Team
QA Contact: Xorg Project Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-01-21 22:38 UTC by Yuri
Modified: 2018-08-10 20:58 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yuri 2013-01-21 22:38:52 UTC
My mouse sends button#8 (left) and button#9 (right) events to clients. But the second click on the same (left or right) button is getting lost. The user needs to press some other button or move the mouse before another button#8 or button#9 event goes through.

I traced the events with DTrace and found that /dev/ums0 does produce the event packets correctly. But xorg loses them.

xorg-7.5.2
Comment 1 GitLab Migration User 2018-08-10 20:58:48 UTC
-- GitLab Migration Automatic Message --

This bug has been migrated to freedesktop.org's GitLab instance and has been closed from further activity.

You can subscribe and participate further through the new bug through this link to our GitLab instance: https://gitlab.freedesktop.org/xorg/driver/xf86-input-mouse/issues/17.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.