Bug 97120 - New xterms stop opening
Summary: New xterms stop opening
Status: RESOLVED MOVED
Alias: None
Product: XQuartz
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: 2.7.9 (xserver-1.17.4)
Hardware: Other Mac OS X (All)
: medium major
Assignee: Jeremy Huddleston Sequoia
QA Contact: Jeremy Huddleston Sequoia
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-07-28 19:35 UTC by David Herrera
Modified: 2019-05-23 18:31 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Description David Herrera 2016-07-28 19:35:33 UTC
After launching XQuartz and opening initial xterm windows, a day or two passed, when trying opening new terminals they do not open, neither from the "Applications" menu nor by running xterm from one of the opened terminals.
Only solution found so far is to shutdown & restart XQuartz and re-open terminals.

Hardware: Intel-iMac (27-inch, Mid 2010)
OS: X El Capitan 10.11.5

Thanks,
David
Comment 1 Jeremy Huddleston Sequoia 2016-09-18 22:53:22 UTC
What is reported when you try to run 'xterm' from Termainal.app?
Anything in ~/Library/Logs/X11/*?
Anything in syslog?

Please take a sysdiagnose when in this state (with you attempting to launch xterm from Terminal), and attach the sysdiagnose or send it to me through some other means.
Comment 2 GitLab Migration User 2019-05-23 18:31:00 UTC
-- GitLab Migration Automatic Message --

This bug has been migrated to freedesktop.org's GitLab instance and has been closed from further activity.

You can subscribe and participate further through the new bug through this link to our GitLab instance: https://gitlab.freedesktop.org/xorg/xserver/issues/767.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.