Bug 100357 - [NVA3] Resume from hibernate/suspend does not work
Summary: [NVA3] Resume from hibernate/suspend does not work
Status: NEW
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Driver/nouveau (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other All
: medium major
Assignee: Nouveau Project
QA Contact: Xorg Project Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-03-23 15:08 UTC by miguel.deval
Modified: 2017-03-23 15:14 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
dmesg log (73.60 KB, text/x-log)
2017-03-23 15:08 UTC, miguel.deval
no flags Details
lspci (3.51 KB, text/x-log)
2017-03-23 15:09 UTC, miguel.deval
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description miguel.deval 2017-03-23 15:08:56 UTC
Created attachment 130400 [details]
dmesg log

After ressuming from hibernate or suspend there is a distorted screen. Emergency keys or ssh from a remote machine does not work. If the hibernate or suspend command is initiated from a linux console, not from the X session, resuming works well but after switching to the X session it gets stuck again.

I had this problem with all kernels released since a couple of years. Currently I have tried 4.10.3-1 and 4.9.15-1-lts that reproduce the problem.

Attached is the kernel log and output of lscpi.
Comment 1 miguel.deval 2017-03-23 15:09:39 UTC
Created attachment 130401 [details]
lspci
Comment 2 miguel.deval 2017-03-23 15:14:14 UTC
This problem happens randomly about 50% of the time resuming form hibernate/suspend.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.