Bug 109329 - Luxmark freezes the system
Summary: Luxmark freezes the system
Status: NEW
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/Gallium/radeonsi (show other bugs)
Version: 18.3
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Default DRI bug account
QA Contact: Default DRI bug account
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: 99553
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-01-12 13:04 UTC by Fabian Maurer
Modified: 2019-03-01 17:14 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
journalctl log (8.79 KB, text/plain)
2019-01-12 13:04 UTC, Fabian Maurer
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Fabian Maurer 2019-01-12 13:04:43 UTC
Created attachment 143077 [details]
journalctl log

Running luxmark (OpenCL) freezes the system.
Only help is to reboot with REISUB command.

dmesg log (from journalctl) attached.

System:
-Arch Linux
-AMD Radeon 285
-AMD Radeon R9 200 Series (TONGA, DRM 3.27.0, 4.20.1-arch1-1-ARCH, LLVM 7.0.0)
-Mesa 18.3.1
Comment 1 Jan Vesely 2019-02-26 17:36:15 UTC
(In reply to Fabian Maurer from comment #0)
> Created attachment 143077 [details]
> journalctl log
> 
> Running luxmark (OpenCL) freezes the system.
> Only help is to reboot with REISUB command.
> 
> dmesg log (from journalctl) attached.
> 
> System:
> -Arch Linux
> -AMD Radeon 285
> -AMD Radeon R9 200 Series (TONGA, DRM 3.27.0, 4.20.1-arch1-1-ARCH, LLVM
> 7.0.0)
> -Mesa 18.3.1

which scene are you trying to run?
Comment 2 Fabian Maurer 2019-03-01 17:14:30 UTC
The default scene, I guess.
Sorry, I don't know what exactly you mean - I just run the program without any parameters, and then it freezes.

I'd test more, but currently luxmark doesn't build on my system.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.