Bug 111730 - Xorg does not render with mesa 19.1.7
Summary: Xorg does not render with mesa 19.1.7
Status: RESOLVED MOVED
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/i915 (show other bugs)
Version: 19.1
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: high major
Assignee: Default DRI bug account
QA Contact: Default DRI bug account
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-09-18 08:43 UTC by Edoardo Signorini
Modified: 2019-09-18 19:41 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
screenshot (33.62 KB, image/png)
2019-09-18 08:43 UTC, Edoardo Signorini
Details
dmesg (75.94 KB, text/plain)
2019-09-18 08:45 UTC, Edoardo Signorini
Details
glxinfo (38.38 KB, text/plain)
2019-09-18 08:45 UTC, Edoardo Signorini
Details
Xorg.0.log (55.37 KB, text/x-log)
2019-09-18 08:46 UTC, Edoardo Signorini
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Edoardo Signorini 2019-09-18 08:43:56 UTC
Created attachment 145423 [details]
screenshot

After updating to mesa 19.1.7 Xorg won't render anything except the shape of the windows (see screenshot attached).

This happen only with mesa 19.1.7, both downgrading to 19.1.6 and upgrading to 19.3 solve the issue. 

I will attach logs of the system when booting with mesa 19.1.7.
Comment 1 Edoardo Signorini 2019-09-18 08:45:04 UTC
Created attachment 145424 [details]
dmesg
Comment 2 Edoardo Signorini 2019-09-18 08:45:34 UTC
Created attachment 145425 [details]
glxinfo
Comment 3 Edoardo Signorini 2019-09-18 08:46:01 UTC
Created attachment 145426 [details]
Xorg.0.log
Comment 4 Lionel Landwerlin 2019-09-18 08:59:39 UTC
Could you us more details about your setup?

I assume you're not just running bare X11 with no window manager/compositor?
Comment 5 Edoardo Signorini 2019-09-18 09:05:50 UTC
(In reply to Lionel Landwerlin from comment #4)
> Could you us more details about your setup?
> 
> I assume you're not just running bare X11 with no window manager/compositor?

I'm running bspwm with compton. I didn't try to switch to another window manager but running without a compositor shows even more artifacts
Comment 6 GitLab Migration User 2019-09-18 19:41:41 UTC
-- GitLab Migration Automatic Message --

This bug has been migrated to freedesktop.org's GitLab instance and has been closed from further activity.

You can subscribe and participate further through the new bug through this link to our GitLab instance: https://gitlab.freedesktop.org/mesa/mesa/issues/795.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.