Bug 1128 - Xorg produce a signal 11 after using new extension with Nvdia driver
Summary: Xorg produce a signal 11 after using new extension with Nvdia driver
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Driver/nVidia (proprietary) (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: x86 (IA32) Linux (All)
: high normal
Assignee: Andy Ritger
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords: want-backtrace
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-08-18 14:17 UTC by patrick rutka
Modified: 2006-03-09 14:12 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description patrick rutka 2004-08-18 14:17:42 UTC
PC : AMD 700Mhz, 256 Mo 
Graphic card : S3 (S3 driver), Geforce2 (Nvidia driver 6111 with render) 
Mutli-head (no xinerama) 
Xorg : cvs 17/08 
 
When I use app like Xcompmgr or Uncover Xorg receive a signal 11 after a few 
seconde (less than 1 minute) with the Nvdia driver . But all seems work great 
with a few glitches with kde 3.2.3. With nv driver all works (with the same 
screen gliches as uncover not render the thumbmail ;-(, but that the only 
failure).  
 
When I use uncover or xcompmgr on my second screen S3 Xorg caughts too the same 
signal but not with nv driver.
Comment 1 Federico 2004-09-13 01:35:28 UTC
Same here 
Slack 10, kde 3.3,X server get signal 11 and hard freeze , with nvidia 6111 
driver installed, no metter if I enable composite or not or render accell.
The freeze comes when I click over a kicker icon or a desktop icon, i have to 
ssh to turn off because keyboard is off and monitor mess up.
The same application clicked launched from k menu works, instead.
Xorg driver nv works well, but we want 3d! ;-)

mangus@REMOVEdeprecated.it
Comment 2 Adam Jackson 2005-01-11 23:03:19 UTC
mass component shift / reassign for proprietary nVidia driver bugs.
Comment 3 Adam Jackson 2005-07-03 14:47:08 UTC
starting with the 6.8.99.14 snapshot, on linux systems, the X server can print
its own backtrace when it crashes.  please confirm that these bugs are still
valid with 6.8.99.14 or later, and if they are please attach a the server log
from the crash.
Comment 4 Erik Andren 2006-03-10 09:12:57 UTC
I'm closing this bug due to the lack of activity. If the bug still exists, test
with a current version of xorg and reopen this bug.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.