Bug 18532 - don't show the colour correctly in background-color in tables (create with OOo)
Summary: don't show the colour correctly in background-color in tables (create with OOo)
Status: NEW
Alias: None
Product: poppler
Classification: Unclassified
Component: cairo backend (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: poppler-bugs
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-11-14 07:31 UTC by Pedro Villavicencio
Modified: 2016-09-29 13:51 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Pedro Villavicencio 2008-11-14 07:31:10 UTC
this report has been opened here:

https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/poppler/+bug/268726

"In the tables with columns (or rows) merged with a colour background (ex, red) evince shows lines on each box.
I attach an example created with OOo Calc.

PS: if you open the PDF with Adobe Reader it shows correctly."

pdf: http://launchpadlibrarian.net/17521634/exampletablesevince.pdf

screenshot:

http://launchpadlibrarian.net/17542818/example-areadervsevince.jpg

Thanks you,
Comment 1 madbiologist 2013-12-19 04:27:15 UTC
Still occurring with poppler 0.20.5.
Comment 2 madbiologist 2014-06-07 16:04:34 UTC
Still occurring with poppler 0.24.5.
Comment 3 madbiologist 2015-08-04 19:16:30 UTC
Still occurring with poppler 0.30.0-0ubuntu1
Comment 4 madbiologist 2016-09-29 13:51:21 UTC
Still occurring with poppler 0.41.0-0ubuntu1.1


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct.