Bug 21386 - Gabble seems to misbehave on the empty codec intersection
Summary: Gabble seems to misbehave on the empty codec intersection
Status: NEW
Alias: None
Product: Telepathy
Classification: Unclassified
Component: gabble (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Telepathy bugs list
QA Contact: Telepathy bugs list
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-04-24 08:28 UTC by Will Thompson
Modified: 2009-04-24 08:28 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
. (29.86 KB, application/octet-stream)
2009-04-24 08:28 UTC, Will Thompson
Details
empathy log (8.68 KB, application/octet-stream)
2009-04-24 08:28 UTC, Will Thompson
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Will Thompson 2009-04-24 08:28:13 UTC
Created attachment 25108 [details]
.

Guillaume called his N810 from Empathy on his laptop, which only speaks Theora. Gabble on the N810 sends back a content-accept with no codecs!

Modern Gabble is okay with this, and afaict should just emit SetRemoteCodecs([]). TpFs should respond to that by calling Error() on the stream. But it doesn't seem to.

I initially thought this was a bug in TpFs, but Olivier reminded me that his code is perfect, so perhaps it is a bug in Gabble. :-)

Attaching Guillaume's logs.
Comment 1 Will Thompson 2009-04-24 08:28:55 UTC
Created attachment 25109 [details]
empathy log


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.