Bug 2503 - demos/terrain is broken
demos/terrain is broken
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Mesa core
x86 (IA32) Linux (All)
: high normal
Assigned To: mesa-dev
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-02-08 14:04 UTC by Roland Scheidegger
Modified: 2011-03-01 12:39 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Roland Scheidegger 2005-02-08 14:04:54 UTC
terrain looks like it's divided up in "3 moving parts" (just start it and you'll
see what I mean), but only if you look forward, if you turn 90 degrees to the
right or left it seems ok. Happens with r200 dri, LIBGL_ALWAYS_INDIRECT=1 set
and the sw-only libGL.
At least I don't think it looked like that in the past, maybe some recent tnl
changes broke it?
Comment 1 Keith Whitwell 2005-02-08 15:10:22 UTC
It's always had some discontinuities between the strips.   I can confirm that
these are also visible running on nvidia hardware.

Leaving the bug open as it would be nice to get the demo fixed.
Comment 2 Kevin DeKorte 2008-04-15 08:35:07 UTC
On the intel driver I also see this segmentation using git master of drm, mesa and xf76-drv-intel and xserver as of 4/15/2008
I do not recall seeing this with Mesa in fedora 8
Comment 3 ajax at nwnk dot net 2009-08-24 12:23:02 UTC
Mass version move, cvs -> git
Comment 4 Marek Olšák 2011-03-01 12:39:14 UTC
I can see nothing wrong with the demo, it appears to be fixed. I have tested r300g, swrast, and softpipe. Closing..