Bug 29867 - gallium r300g r600g broken shadows
Summary: gallium r300g r600g broken shadows
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/Gallium/r300 (show other bugs)
Version: git
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Default DRI bug account
QA Contact:
URL: http://fiesta-online.gamigo.de/
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-08-29 05:00 UTC by Michal Suchanek
Modified: 2010-11-18 14:43 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
screenshot with broken rendering (681.55 KB, image/png)
2010-08-29 05:00 UTC, Michal Suchanek
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Michal Suchanek 2010-08-29 05:00:05 UTC
Created attachment 38262 [details]
screenshot with broken rendering

Does not happen with r300c

See black areas in screenshot.

Simplified testcase unknown so far.
Comment 1 Michal Suchanek 2010-08-29 05:03:21 UTC
Forgot the version:

ii  libgl1-mesa-dri                                                       7.9.0~git20100827+gallium+r300.fa2deb3d-0ubuntu0tormod                A free implementation of the OpenGL API -- DRI modules

THe screenshot is with this package, working is r600c from 7.8.2 (this package does not have any). I recall seeing the issue on r600 but it's moving quite fast so I should retest to see if it's still an issue there.
Comment 2 Marek Olšák 2010-11-13 12:42:59 UTC
Is this still an issue with r300g from current mesa git?
Comment 3 Michal Suchanek 2010-11-18 14:43:13 UTC
This is no longer an issue with r300g in mesa 7.9 release.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.