Bug 3392 - xemacs complains about UTF-8 input
Summary: xemacs complains about UTF-8 input
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Input/Keyboard (show other bugs)
Version: 6.8.2
Hardware: x86 (IA32) Linux (All)
: high normal
Assignee: Xorg Project Team
QA Contact: Xorg Project Team
URL:
Whiteboard:
Keywords: l10n
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-05-24 21:16 UTC by Horst H. von Brand
Modified: 2010-11-19 15:17 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Horst H. von Brand 2005-05-24 21:16:23 UTC
This is xorg-x11-6.8.2-31 on Fedora Core 4 test 3. Same sypmtoms on PC and on
x86_64.

When entering accented characters (e.g. รก) into xemacs-21.4.17-3, I get a error
message: "U00E1 not defined." The xemacs folks claim this to be an X bug, X
should send the proper key. To my complaint to the Fedora folks I got directed
to the xemacs people, which ended sending me here. Start of upstream thread is at
http://list-archive.xemacs.org/xemacs-beta/200505/msg00112.html
Comment 1 Horst H. von Brand 2005-09-30 12:57:17 UTC
Still the same, Fedora rawhide, xorg-x11-6.8.2-54, xemacs-21.4.17-4
Comment 2 Daniel Stone 2007-02-27 01:26:50 UTC
Sorry about the phenomenal bug spam, guys.  Adding xorg-team@ to the QA contact so bugs don't get lost in future.
Comment 3 Jesse Adkins 2010-11-19 15:17:31 UTC
I'm not seeing this with xserver 1.9.0, Ubuntu 10.10, and Xemacs 21.4 patch 22. Closing this as fixed. Reopen if you're still seeing this bug.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.