Bug 3916 - broken link to comp.fonts FAQ
Summary: broken link to comp.fonts FAQ
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Documentation (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: x86 (IA32) Linux (All)
: high normal
Assignee: Alan Coopersmith
QA Contact:
URL: http://www.x.org/X11R6.8.2/doc/fonts6...
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-07-30 07:58 UTC by Siward de Groot
Modified: 2005-07-28 22:11 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Description Siward de Groot 2005-07-30 07:58:45 UTC
Link "comp.fonts FAQ" on www.x.org/X11R6.8.2/doc/fonts6.html is broken.
Comment 1 Alan Coopersmith 2005-07-30 08:09:09 UTC
http://www.faqs.org/faqs/by-newsgroup/comp/comp.fonts.html seems to be the best
archive for that FAQ now, so I've updated the master copy in the Xorg source
tree to point to that:

CVSROOT:	/cvs/xorg
Module name:	xc
Changes by:	alanc@gabe.freedesktop.org	05/07/29 15:07:54

Log message:
  2005-07-29  Alan Coopersmith  <alan.coopersmith@sun.com>
  
  	* programs/Xserver/hw/xfree86/doc/sgml/fonts.sgml:
  	Bugzilla #3916 (https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=3916)
  	Fix broken link to comp.fonts FAQ (reported by Siward de Groot)

Modified files:
      ./:
        ChangeLog 
      xc/programs/Xserver/hw/xfree86/doc/sgml/:
        fonts.sgml 
  
  Revision      Changes    Path
  1.1162        +6 -0      xc/ChangeLog
  1.6           +1 -1      xc/programs/Xserver/hw/xfree86/doc/sgml/fonts.sgml


Comment 2 Alan Coopersmith 2005-07-30 08:11:17 UTC
Marking as "fixed" even though the website copy is still out of date, since it
should get fixed automatically when the 6.9 release docs are pushed out there in
September.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.