Bug 44670 - projectM doesn't work properly with nouveau.
Summary: projectM doesn't work properly with nouveau.
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/nouveau (show other bugs)
Version: 7.11
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Nouveau Project
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-01-11 04:02 UTC by thomas.berteit
Modified: 2013-08-24 18:59 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
Screenshot (117.71 KB, image/png)
2012-01-11 04:02 UTC, thomas.berteit
Details
Screenshot 2 (152.95 KB, image/png)
2012-01-11 04:03 UTC, thomas.berteit
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description thomas.berteit 2012-01-11 04:02:43 UTC
Created attachment 55418 [details]
Screenshot

My system runs archlinux x86_64 with xbmc 10.1-11 (standalone) from the community repository.
I m using nouveau driver cause my graphic card is little bit out of date.

Everything works great except projektM. I can t discribe this problem proper, so i took some screenhots: (see attachment)

All settings concerning xbmc and projectM are default.
Comment 1 thomas.berteit 2012-01-11 04:03:22 UTC
Created attachment 55419 [details]
Screenshot 2
Comment 2 Emil Velikov 2012-11-01 19:19:21 UTC
Are you still having problems with mesa 9.0 ?
Does the output differ when using llvmpipe/softpipe

Can you attach the dmesg and Xorg.0.log [1]


Cheers

[1] http://nouveau.freedesktop.org/wiki/Bugs
Comment 3 Ilia Mirkin 2013-08-24 18:59:32 UTC
No update in over a month after request to re-test/provide more info. Marking as invalid. Feel free to re-open if this is still an issue with the latest software.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.