Bug 4968 - website main page broken links
Summary: website main page broken links
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: openclipart.org
Classification: Unclassified
Component: website (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: All All
: highest major
Assignee: default user for a product
QA Contact:
URL: http://openclipart.org/
Whiteboard:
Keywords:
: 4972 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-11-04 21:54 UTC by john austin
Modified: 2006-09-06 18:10 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Comment 1 Mateusz 2005-11-05 03:18:54 UTC
nor is the Keyword Search linked properly - reports 404 at 
http://openclipart.org/cgi-bin/keyword_search.cgi

I change it to P1, as that bugs renders the whole openclipart.org useless for
normal end-users, not wanting to download the whole 100megs only to see what's
the thing worth of. Therefore the project gets equal to nonexistent for a wider
audience at the moment.
Comment 2 Nicu Buculei 2005-11-05 14:02:28 UTC
*** Bug 4972 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Bryce Harrington 2005-11-07 13:42:34 UTC
The wiki links should now all be available.  
  
Kees has also fixed navigate, and I've added statistics.txt 
 
Some of the other links are still disabled until they've had a security review. 
Comment 4 Bryce Harrington 2005-11-07 15:18:53 UTC
All of these have received their security review and are now back on line. 
  


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.