Bug 49834 - X -configure fails on my set up
Summary: X -configure fails on my set up
Status: NEW
Alias: None
Product: xorg
Classification: Unclassified
Component: Server/DDX/Xorg (show other bugs)
Version: 7.7 (2012.06)
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Xorg Project Team
QA Contact: Xorg Project Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: xserver-1.13
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-12 06:06 UTC by earthwormgaz
Modified: 2013-02-28 10:14 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description earthwormgaz 2012-05-12 06:06:16 UTC
I've been trying to set up HDMI on Fedora. X tries to just work without a config file and autoconfigure screens and things these days, but that fails for me.

https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=49752

I then wanted to create a manual config to hack about, but ...

Xorg :0 -configure

Number of created screens does not match number of detected devices.
  Configuration failed.
Server terminated with error (2). Closing log file.

All the detail about my setup should be on the other bug report.
Comment 1 Matt Dew 2013-02-28 06:28:18 UTC
Hi,
  Is this still an issue?  The referred bug, 49752, has been closed.  Should this one also be closed?
Comment 2 Chris Wilson 2013-02-28 10:14:41 UTC
Yes, X is still trying to create a Device stanza per detected function, whereas only one of those is valid.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct.