Bug 5028 - Planet Open Clip Art Library's subdomain is not working
Planet Open Clip Art Library's subdomain is not working
Status: RESOLVED NOTOURBUG
Product: freedesktop.org
Classification: Unclassified
Component: Website
unspecified
x86 (IA32) All
: highest critical
Assigned To: fd.o Admin Massive
http://planet.openclipart.org
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-11-12 19:42 UTC by Jon Phillips
Modified: 2007-05-20 11:07 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jon Phillips 2005-11-12 19:42:48 UTC
http://planet.openclipart.org is not working right now. Seems that there is a
problem with the DNS or something so that it is not directing traffic to the
right location.

Could this be looked into please...
Comment 1 Daniel Stone 2005-11-12 19:56:23 UTC
... so fix your nameserver, as opposed to ours?

ns.spaces.org is returning NXDOMAIN for it; gabe (aka x2.cs.pdx.edu) is fine, as
it has a wildcard pointing to gabe.

daniels@ephemera:~% host planet.openclipart.org x2.cs.pdx.edu
Using domain server:
Name: x2.cs.pdx.edu
Address: 131.252.208.82#53
Aliases:

planet.openclipart.org is an alias for gabe.freedesktop.org.
Using domain server:
Name: x2.cs.pdx.edu
Address: 131.252.208.82#53
Aliases:

planet.openclipart.org is an alias for gabe.freedesktop.org.
Using domain server:
Name: x2.cs.pdx.edu
Address: 131.252.208.82#53
Aliases:

planet.openclipart.org is an alias for gabe.freedesktop.org.
daniels@ephemera:~% host planet.openclipart.org ns.spaces.org
Using domain server:
Name: ns.spaces.org
Address: 69.93.193.226#53
Aliases:

Host planet.openclipart.org not found: 3(NXDOMAIN)
zsh: exit 1     host planet.openclipart.org ns.spaces.org
Comment 2 Danail Traichev 2007-05-20 11:07:18 UTC
www.openclipart.org cannot be seen from Bulgaria too. When I try to open it, it shows only an empty page with text "You've come to gabe.freedesktop.org. Maybe you were looking for www.freedesktop.org. If this is the case, please ask whoever sent you here to update their URLs.". I try to open it via translate.google.com - same result. So problem is not in my DNS server, nor in my machine. Something is wrong.