Bug 5682 - Radeon fog missing or broken (rv200)
Summary: Radeon fog missing or broken (rv200)
Status: RESOLVED MOVED
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/R100 (show other bugs)
Version: git
Hardware: x86 (IA32) Linux (All)
: high normal
Assignee: Default DRI bug account
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2006-01-22 18:29 UTC by Arthur Taylor
Modified: 2019-09-18 18:39 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Arthur Taylor 2006-01-22 18:29:10 UTC
The radeon renderer passes mesa's fog test for all cases, but some existing
apps/games (namely wolfenstein) fail to draw with fog at all. In some apps some
objects will have fog while other will not. Reverting the changes from
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=4900 partial fixes the problem, but
causes the mesa fog test for non-fogcoord cases to fail again.
I'm using a Radeon Mobility 7500 in a Thinkpad T41 with the mesa and drm cvs.
The xorg version is 6.9.0
Comment 1 Adam Jackson 2009-08-24 12:23:40 UTC
Mass version move, cvs -> git
Comment 2 GitLab Migration User 2019-09-18 18:39:15 UTC
-- GitLab Migration Automatic Message --

This bug has been migrated to freedesktop.org's GitLab instance and has been closed from further activity.

You can subscribe and participate further through the new bug through this link to our GitLab instance: https://gitlab.freedesktop.org/mesa/mesa/issues/264.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.