Bug 64338 - Splice.x86_64 rendering issue - shockwave animation (regression)
Summary: Splice.x86_64 rendering issue - shockwave animation (regression)
Status: NEW
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/i965 (show other bugs)
Version: 9.1
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Ian Romanick
QA Contact: Intel 3D Bugs Mailing List
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-05-07 21:44 UTC by Auke Kok
Modified: 2014-09-21 18:20 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Auke Kok 2013-05-07 21:44:08 UTC
The Splice.x86_64 game used to render correctly, but since recently we've updated Mesa to 9.1.1 I noticed a regression.

The puzzle game shows a "shockwave" animation when the player completes a level. This shockwave is rendered afaics by a large texture that is manipulated to show a "ripple" effect across the entire screen.

Previously, this was rendering correctly on IVB. However, when I play the game now, the animation shows a monochrome texture that obscures the screen for the duration of the shockwave animation, and no ripple effect is seen.
Comment 1 Auke Kok 2013-09-09 22:21:57 UTC
Still an open issue with mesa-lib 9.1.6, this time tested on ia32 (i586). The exact defect occurs in the "shockwave" animation.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.