Bug 65057 - sbackup installation
Summary: sbackup installation
Status: RESOLVED NOTABUG
Alias: None
Product: PackageKit
Classification: Unclassified
Component: General (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Richard Hughes
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-05-28 00:50 UTC by nsivin
Modified: 2018-08-21 15:52 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description nsivin 2013-05-28 00:50:17 UTC
I am using Linux Mint 15 RC Mate (up to date) on a PC with an AMD64 CPU. 

I uninstalled sbackup (Simple Backup) using the Software Manager and later reinstalled it.  Although the installation seemed to proceed normally, when I tried to start the program from the applications list, it was listed four times, but could start. Right-clicking did not offer the option of removing three instances from the list. Uninstallation got rid of all four. 

To get rid of this nuisance, I uninstalled and reinstalled it using the Package Manager. Again when I try to start it it comes up four times.
Comment 1 Richard Hughes 2013-05-29 18:06:57 UTC
Why do you think this is a PackageKit issue? I think sbackup probably installs multiple desktop files or the menu generation code is buggy.
Comment 2 nsivin 2013-05-30 12:51:25 UTC
I had no idea what kind of issue it was. I was merely reporting what I did to bring on the bug.
Comment 3 Richard Hughes 2018-08-21 15:52:42 UTC
We moved the upstream bugtracker to GitHub a long time ago. If this issue still affects you please re-create the issue here: https://github.com/hughsie/PackageKit/issues
 
Sorry for the impersonal message, and fingers crossed your issue no longer happens. Thanks.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.