Bug 703 - Secondary head on radeon IGP320M doesn't work properly
Secondary head on radeon IGP320M doesn't work properly
Status: RESOLVED FIXED
Product: DRI
Classification: Unclassified
Component: General
DRI git
x86 (IA32) Linux (All)
: high normal
Assigned To: Default DRI bug account
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-06-01 07:56 UTC by ajax at nwnk dot net
Modified: 2005-10-18 22:16 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description ajax at nwnk dot net 2004-06-01 07:56:34 UTC
originally
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=906656&group_id=387&atid=100387

I have a Compaq Presario 2132 laptop, Mandrake 9.2,
kernel 2.4.22, dri snapshot 20030224.

I have a CRT monitor attached to the external monitor port.

If the CRT2* options are not set in XF86Config then the
external monitor works but at the same refresh rate as
the LCD.

If the CRT2* options are set then the external monitor
does not work at all. This also means that the
multihead features don't work.

I can get the external monitor to run at the refresh
rate that I want by adding an extra Device and Screen
section and using the "MonitorLayout" option to force
the primary to be a CRT but then, of course, the laptop
panel doesn't work.

Also DDC appears not be working.
Comment 1 ajax at nwnk dot net 2004-11-23 13:49:50 UTC
closing due to inactivity and recent bugfixes in the area.  please reopen if
they're still valid.