Bug 70623 - libglx.so: undefined symbol: _glapi_tls_Context
Summary: libglx.so: undefined symbol: _glapi_tls_Context
Status: RESOLVED NOTABUG
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/i965 (show other bugs)
Version: 9.2
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Ian Romanick
QA Contact: Intel 3D Bugs Mailing List
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-10-18 15:38 UTC by Oleg
Modified: 2013-10-19 19:13 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments
Xorg log (65.31 KB, text/plain)
2013-10-18 15:38 UTC, Oleg
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Oleg 2013-10-18 15:38:28 UTC
Created attachment 87826 [details]
Xorg log

Keep getting error:
Failed to load /usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so: /usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so: undefined symbol: _glapi_tls_Context

I'va tried to build mesa with different settings - same error.

Mesa: 9.2.1
compiled with:
./autogen.sh --enable-glx-tls --with-dri-drivers="swrast,i915,i965,nouveau"  --prefix=/usr --with-egl-platforms=x11,drm,fbdev --enable-gbm --enable-gles1 --enable-gles2 --enable-dri

X.Org X Server: 1.14.3 (recompiled with --enable-glx-tls)
xf86-video-intel: 2.99.904
libva: 1.2.1
libdrm: 2.4.47
Comment 1 Oleg 2013-10-19 19:13:32 UTC
After full recompilation and adding /lib/xorg/modules to ModulePath (somehow libglx located here) works fine.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.