Bug 8678 - DISPATCH ERROR! _glapi_add_dispatch failed to add glAreTexturesResident!
DISPATCH ERROR! _glapi_add_dispatch failed to add glAreTexturesResident!
Status: CLOSED FIXED
Product: DRI
Classification: Unclassified
Component: libGL
DRI git
x86 (IA32) Linux (All)
: high normal
Assigned To: Default DRI bug account
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-10-17 01:31 UTC by Shuang He
Modified: 2006-12-10 04:59 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
xorg conf file (2.73 KB, text/plain)
2006-10-17 01:31 UTC, Shuang He
no flags Details
X server log (94.03 KB, text/plain)
2006-10-17 01:32 UTC, Shuang He
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Shuang He 2006-10-17 01:31:13 UTC
--Architecture(ia32,ia32e,compatiblity): ia32 & ia32e & compatibility
--2D driver: git(adae75ef2f8a655a699e982ca8f26b934dbe950a)
--Xorg: 7.1
--Mesa: CVS tip
--OS: FC5
--Kernel: 2.6.17

when start X server, we will get the following infomation:
DISPATCH ERROR! _glapi_add_dispatch failed to add glAreTexturesResident!
DISPATCH ERROR! _glapi_add_dispatch failed to add glGenTextures!
DISPATCH ERROR! _glapi_add_dispatch failed to add glIsTexture!
Comment 1 Shuang He 2006-10-17 01:31:34 UTC
Created attachment 7440 [details]
xorg conf file
Comment 2 Shuang He 2006-10-17 01:32:02 UTC
Created attachment 7441 [details]
X server log
Comment 3 Alan Hourihane 2006-10-17 02:22:44 UTC
You need to use the latest libGL library.
Comment 4 Gordon Jin 2006-10-18 02:48:08 UTC
Alan, we are using the latest Mesa CVS, together with the latest 2d/3d driver 
(Xorg is not tip). But still seeing this error.
Comment 5 Gordon Jin 2006-10-30 18:44:04 UTC
It's resolved with the current tip.
Comment 6 mallory 2006-12-10 00:47:05 UTC
Gordon Jin:

  can you tell me what you had do to resolve this bug?

mallory
Comment 7 Gordon Jin 2006-12-10 04:59:38 UTC
mallory, IIRC, it goes away after I upgraded xserver to tip.