Bug 9108 - PATCH: existing win NSIS installer broken, not compiled
Summary: PATCH: existing win NSIS installer broken, not compiled
Status: RESOLVED NOTOURBUG
Alias: None
Product: openclipart.org
Classification: Unclassified
Component: tools (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: x86 (IA32) Windows (All)
: high normal
Assignee: default user for a product
QA Contact:
URL: http://mmediap3.home.comcast.net/z/ne...
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2006-11-21 10:33 UTC by Jim Michaels
Modified: 2010-08-18 03:23 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jim Michaels 2006-11-21 10:33:40 UTC
the copy I built (see URL) builds a lot better, but is not perfect yet.  There
are still some strings not set in the installer that need to be, and I don't
know how to set them, so it has some build errors left.  I don't know how to put
things into your build tree.

since only 3 languages are really supported, I removed the rest of the languages
from my copy.
was compiled on XP box with latest stable version of NSIS installer.
Comment 1 Jon Phillips 2007-02-05 21:49:56 UTC
Could you please attach this to the bug? and also provide a patch so I can patch the current installer? Thanks!
Comment 2 Tollef Fog Heen 2010-08-18 03:23:41 UTC
Closing all openclipart bugs as openclipart is now on launchpad, as per request from  Jon Philips.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.