Bug 92418 - [SKL] [Regression] piglit / spec / ext_framebuffer_blit / fbo-sys-sub-blit
Summary: [SKL] [Regression] piglit / spec / ext_framebuffer_blit / fbo-sys-sub-blit
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Mesa
Classification: Unclassified
Component: Drivers/DRI/i965 (show other bugs)
Version: git
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Ian Romanick
QA Contact: Intel 3D Bugs Mailing List
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-10-10 17:44 UTC by cprigent
Modified: 2017-02-10 22:38 UTC (History)
0 users

See Also:
i915 platform:
i915 features:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description cprigent 2015-10-10 17:44:12 UTC
Setup:
--------
Hardware:
Platform: SKY LAKE Y A0 
CPU : Intel(R) Core(TM) m5-6Y57 CPU @ 1.10GHz (family: 6, model: 78  stepping: 3)
MCP : SKL-Y  D1 2+2 (ou ULX-D1)
QDF : QJK9 
CPU : SKL D0
Chipset PCH: Sunrise Point LP C1       
CRB : SKY LAKE Y LPDDR3 RVP3 CRB FAB2
Reworks : All Mandatories + FBS02,FBS03, F23, O-02 & O-06
Software
Linux : Ubuntu 14.04 LTS 64 bits
BIOS : SKLSE2R1.R00.X097.B02.1509020030
ME FW : 11.0.0.1173
Ksc (EC FW): 1.19

kernel 4.3.0-rc3-drm-intel-nightly+ (eb69e51) from git://anongit.freedesktop.org/drm-intel
Mesa - 11.0.2 from http://cgit.freedesktop.org/mesa/mesa/
xf86-video-intel - 2.99.917 from http://cgit.freedesktop.org/xorg/driver/xf86-video-intel/
Libdrm - 2.4.65 from http://cgit.freedesktop.org/mesa/drm/
Libva - 1.6.1 from http://cgit.freedesktop.org/libva/
vaapi intel-driver - 1.6.1 from http://cgit.freedesktop.org/vaapi/intel-driver
Cairo - 1.14.2 from http://cgit.freedesktop.org/cairo
Xorg Xserver - 1.17.2 from http://cgit.freedesktop.org/xorg/xserver

Regression:
------------
Result with Mesa 10.6.7: "Pass"

Steps:
-------
Execute command:
LD_LIBRARY_PATH=/opt/X11R7/lib:/opt/X11R7/lib32:/lib:/lib64:/usr/lib:/usr/lib64:/usr/local/lib/x86_64-linux-gnu ./piglit run tests/all results/all-reference

Actual result
--------------
Test "spec@ext_framebuffer_blit@fbo-sys-sub-blit" is fail

Expected result:
-----------------
Test is pass
Comment 1 Ian Romanick 2015-10-14 16:10:58 UTC
If this is a regression, we need a bisect.
Comment 2 Annie 2017-02-10 22:38:28 UTC
Dear Reporter,

This Mesa bug has been in the "NEEDINFO" status for over 60 days. I am closing this bug based on lack of response but feel free to reopen if resolution is still needed. Please ensure you're supplying the correct information as requested.

Thank you.


Use of freedesktop.org services, including Bugzilla, is subject to our Code of Conduct. How we collect and use information is described in our Privacy Policy.